Valpblogg

Valpblogg

sista dagen med hela gänget

G-kullenPosted by Ulla Frisk Sat, April 30, 2016 12:11:53
Fotona överst tv två killar grön o gul (tidigae vit) o till höger ljusblå o mörkblå. Underst tv vet inte vilka det är men vita tassar är röd tik. till höger orange/rosa tik o gul hane.

Det börjar dra ihop sig till flytt nu. Lite tråkig flytt för det går sas pö om pö. i morgon åker svart tik och ljusblå hane och Annika hämtar tiken som skall bo hos henne till dess hon får åka hem till sitt eget land. den orange tiken(numera rosa eftersom halsbanden måste bytas). Måndag åker Majsan o Fille hem med lilla lila tiken. De har varit här och underhållit valparna i flera dagar så jag har fått sysslat med annat, bl a inför valparnas flytt. Jag är mer än tacksam för det. Onsdag åker lilla röd tik tlll Loos och nästa lördag hoppas jag att mörkblå hanen åker och Karin hämtar hem sin gröna hane om 11 dagar.

Jag hoppas att alla blir nöjda med sina respektive valp och att valpen blir nöjd med sin människa.
Vi har varit till veterinären på besiktning och det var ett himla skrikande i bilen men ingen kräktes eller bajsade. Nu är det lite jobbiga och det är ju för att de är så många så de håller på att ta ner en. Det känns att det tiden är mogen att var och en skall få sin egen människa.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Elizabeth og Rasmus Wed, May 04, 2016 07:33:26

Hei Ulla :) nydelige bilder😘 Rasmus og jeg kommer som avtalt på lørdag, og henter vår lille 😉 Vi snakkes 👍