Valpblogg

Valpblogg

skriet från vildmarken och byte av bostad

F-kullenPosted by Ulla Frisk Tue, June 02, 2015 09:09:15
Lite huvudporträtt fast fortfarande lite konstigt ljus. Nu har det i vart fall hänt saker. Under två dagar, söndag och måndag, ylade vi tillsammans. Det känns underbart att höra vildmarksylet och att det känns som kommunikation. Det är första gången jag har ylat med valpar två gånger Men det ser ut som att ylet inte sitter långt inne.
I går satte jag dem på hage i valprummet. Klart det blev ju en stoor värld så det blev ngt otryggt och några ensamhetsyl hördes. Cobran blir ju oxå lite orolig då allt inte är som vanligt och vill först inte lägga sig hos dem. Men som vanligt ordnar det sig. Min valplåda är så liten så de får inte plats då de växer till sig. Det är underbart att se att de fattar det här med att rasta sig på tidningar långt bort från liggplatsen. Klart det blir lite här och där men de försöker komma på tidningen. Jag avmaskade både mor och valpar igår och de vägde runt 1 1/2 kg,


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Susanne Tue, June 02, 2015 12:19:56

Så utrolig skjønne de er! Ventetiden kan ikke gå fort nok.