Valpblogg

Valpblogg

Valparna flyttar ut och jag in.

E-kullenPosted by Ulla Frisk Sat, October 18, 2014 10:45:54
Nu har jag fått kontroll över min bostad igen och valparna har säkert börjat kontrollera sin egen lya nu. Jag skall försöka lägga ut foton på dem och har försökt att lägga ut tillsammans med text men har inte lyckats men skam den som ger sig.

V Eirik Röde har flyttat till Danmark till Gitte, Henrik, två grabbar och en hundsyrra.
Han kallas i vardagsslag för Mickey.

V Elder Ylving, som kallas Ylving, har flyttat till Vänersborg till Berit och Micke samt två goldenflickor.

V Ejder Wynja har flyttat till Helena och Öijvind och en goldensyrra, Åda. De bor i Hagfors nära mig. Vardagsnamn är Ejder.

V Edda Mannvit, Elin, har flyttat till Agneta och Hasse i Torsby och har flyttat samman med två stiliga goldengrabbar. Hon kallas Elin. De bor några mil från mig.

V Eya Fjalla bor hos Annika. Anders, tre grabbar och en hop andra hundar. Hon är min foderik och kallas Röja. De bor i Munkfors och oxå nära mig.

V Embla Fraendi, kallas även Embla, bor hos Mats och Gudrun och några retreivers i Sävsjö. Hon kommer säkert att få träffa en hel del hundar.

V V Elin Strange, Elli, bor hos Kaj och en flock golden på en gård utanför Tomelilla. Hon kommer oxå att få träffa många hundar.


Alla kommer givetvis att jobbas med och jag hoppas att nån kommer att synas i en eller annan form på min hemsida.

Jag får inte ut några bilder. Bloggen tycker väl att det räcker med att skriva. Jag försöker lägga ut under E-kullen på min hemsida.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.