Valpblogg

Valpblogg

6 veckor

E-kullenPosted by Ulla Frisk Thu, September 25, 2014 09:23:55
I går var det full rulle både för mig och valparna. Många besök och då blr de så uppspelta. De var utomhus två gånger i går. Det är lite kallt men de måste få vara ute en stund och ofta flera stunder. Annika var här på kvällen och klippte 126 klor åt mig. jag har lagt in lite mindre kulor - robur valp- i den rosa automaten. Det gör att kulorna lättare rullar ut så nu har de lärt sig bättre att de måste jobba för att få ner den.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by FarmorMormor Sat, October 04, 2014 23:40:16

Oj så stora de är! Minns dem som små små råttor. Men det var 7,5 vecka sedan... Nu ska Cobra åka hem med oss imorgon. Undrar hur det ska gå att lämna dessa godingar😢 men Ulla hon vet och säger att allt blir bra. De är ljuvliga men så klart ännu har jag inte känt de sylvassa i hälsenan😣 runda goa livliga och väldigt väldigt fina. Odin och Cobra det här gjorde ni bra!

Posted by Britt-Marie Svejd Tue, September 30, 2014 09:29:57

Såna små godingar synd att det inte blev som jag tänkt mig att komma upp i söndags, då hade dom ju kunnat få bita i mina fötter en stund. Söta är dom