AC valpblogg

AC valpblogg

Från koja till stor enrummare

valpkullPosted by acvalpblogg Sat, November 25, 2017 20:46:50
Tre på dynan, två på kaninen och en för sig själv... :)
Ja de har fått det stort nu i förhållande till den lilla valplådan.
Jag har inte hunnit skriva på länge eftersom det faktiskt finns lite annat att göra än att gulla med valparna... Morfar Odin har haft dam besök från Finland i någar dagar förra veckan, AC har jobbat några timmar varje dag samt haft en kvälls föreläsare på Hundforum då hon har fått slita sig från valparna ofrivilligt!
De mår toppen och bara växer -för varje dag. Nu är det 4 veckor kvar till leverens och jag börjar faktiskt ångra att jag inte ska behålla en liten tjej. Varken plats eller tid för en hund till finns just nu.Därförär jag glad att Ingeborg blir ägaren till denna "min" sista tik! Välkommen in i Potatiskullens gäng ska du vara Ingeborg!
Sätter in några bilder på de små som nu fått sina namn och människor (hoppas det blev rätt så här efter era önskemål)
Thomas-Roscor
Trond-Duke
Ingeborg-ExQuisa
Line-Irish Apple
Sue-Cultra
Emil-Queen
Imorgon ska vi påbörja "bygget" utomhus så valphagen i trädgården får ett tak. De vill ju snart springa ut och då inte i snö eller gegga tycker kennelmor.Tänk att Cultra ska bo i denna stora stad, Bangkok långt bort från oss.smiley Men stolt är jag att få sälja en valp som ska påbörja sin yrkesutbildning till räddningshund tillsammans med Sue och Andy och deras proffsiga flock. Visste ni att man i Thailand använder elefanter vid räddningsinsatser i terräng där fordon inte kan ta sig fram. Hundarna tränas därför ofta tillsammans med elefanter. Fränt tycker jag!
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.